Δυσπιστία για Καντέρ στο NBA: «Δύσκολα θα βρει άλλη δουλειά στη λίγκα»

Παναθηναϊκός σε Καντέρ για Χεζόνια: «Ευχαριστούμε, είσαι ένας από εμάς»!

Άνθρωποι μέσα από τον κόσμο του NBA αναφέρουν πως ο Ενές Καντέρ δύσκολα θα βρει άλλη ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο του αμερικανικού μπάσκετ.

«Δεν ξέρω αν θα τον υπογράψει κάποιος στο ΝΒΑ. Ίσως και όχι», δήλωσε ένας GM ομάδας του «μαγικού κόσμου» σε αφιέρωμα του «heavy.com» και εξήγησε τα δεδομένα, λέγοντας: «Αν κρίνουμε τα δεδομένα καθαρά μπασκετικά, είναι αμφίβολο το μέλλον του. Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν ρόλο τα όσα λέει. Δεν πιστεύω πως δεν θα βρει μια δουλειά λόγω όσων λέει ή κάνει. Το βασικό είναι πως δεν μαρκάρει στην άμυνα και το μπάσκετ αλλάζει. Παίζει με πιο… παλιό τρόπο, από την πραγματική του ηλικία».

Ένα άλλο στέλεχος ομάδας του ΝΒΑ, τόνισε στο εν λόγω δημοσίευμα: «Νομίζω πως ο κόσμος συμφωνεί σχεδόν σε ό,τι έχει πει και όποια θέση έχει πάρει. Όμως, στο τέλος αυτό που μετράει είναι το μπάσκετ. Ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, ήθελε να κάνει συνέχει αλλαγές στην άμυνα. Γι’ αυτό και ήταν περίεργο που ο Μπραντ Στίβενς υπέγραψε τον Ενές. Δεν μπορεί να παίξει σε άμυνα αλλαγών».

Νωρίτερα, ο ίδιος με γραπτή δήλωση στο «OPEN» σημείωσε πως: «Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα». Η εν λόγω τοποθέτησή του έκανε τον γύρο της Ευρώπης και πολλά media πλέον δίνουν πιθανότητες στην επιστροφή του Καντέρ στη Γηραιά Ήπειρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News