Αλμέιδα: «Η καρδιά μου έγινε... κομμάτια, το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας!» (vid)

Αλμέιδα: «Η καρδιά μου έγινε... κομμάτια, το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας!» (vid)

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα στη Σ.Τ μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια, το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας!», είπε μεταξύ άλλων ο «Pelado», ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει: «Έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις μου για τη νέα χρονιά – Είτε παίρναμε το Πρωτάθλημα, είτε όχι».

Για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ρωτήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει ότι ο νεαρός μέσος είναι εξαιρετικός παίκτης και προσέθεσε πως στο ματς είδαν όλοι κάτι από τον ρόλο που θα έχει στο μέλλον.

«Μόλις μιλήσαμε για τη… μιζέρια. Μίλησα μαζί του πριν δυο ημέρες. Όταν κάποιος μιλάει για το μέλλον. Είναι παίκτης που ήρθε εδώ όταν η ομάδα ήταν πρώτη. Είναι παίκτης που έφτασε και έπρεπε να προσαρμοστεί στο δικό μας στυλ παιχνιδιού.

Συμμετείχε σε κάποια παιχνίδια. Στα τελευταία ματς οι αλλαγές ήταν πιο επιθετικογενείς. Είχα μιλήσει μαζί του για να είναι πιο ήρεμος. Εγώ του ζήτησα να έρθει. Η αποψινή εμφάνιση δείχνει το μέλλον. Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή δεν έπαιξε ο Λιούμπισιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης», είπε.

Και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Αν υπήρχε θα το έλεγα εγώ. Αν υπήρξε κάτι περίεργο οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μου μιλήσουν.

Έχει μία ώρα σχεδόν που αν τελείωνε ο αντίπαλος με ισοπαλία θα ήμασταν εδώ να το γιορτάζαμε και δεν θα με ρωτούσε κανείς για τον Ρόμπερτ. Αν θέλει κάποιος να μας δηλητηριάσει ας το κάνει σε άλλες σελίδες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News