Παναθηναϊκός: Η πρώτη ενδεκάδα Κόντη και η πιθανή έκπληξη

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Γιοβάνοβιτς ο Κόντης πριν την επιστροφή στο Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός, με νέο προπονητή στον πάγκο του, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Χρήστος Κόντης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανέλαβε να τον… βγάλει Ευρώπη και να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι ότι σε 10 μέρες δεν είναι υπάρχουν περιθώρια για τεράστιες αλλαγές. Εκείνο που θα προσπαθήσει να κάνει ο Κόντης είναι αρχικά να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες.

Σε επίπεδο ενδεκάδας δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν μοιάζει απίθανη η έκπληξη να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τον Ολυμπιακό ο Γερεμέγεφ και όχι ο Σπόραρ.

Τακτικά αναμένεται να έχουμε αλλαγές ώστε η ομάδα να έχει ισορροπία, επιθετικά και αμυντικά. Στην πρώτη προπόνηση υπήρξε… δουλειά στη δημιουργία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News