Παναθηναϊκός: Οι «απαντήσεις» για Μίσιτς, τα σενάρια και τα... 9 εκατ. ευρώ!

«Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τηλέφωνο τον Μίσιτς, αν επιστρέψει στην Ευρώπη»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε τα σενάρια για την περίπτωση του Μίσιτς και όσα ακούγονται για επιστροφή στην Ευρώπη. Τι «παίζει» με Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Magic Euroleague:

«Η περίπτωση Μίσιτς απασχολεί τον κόσμο, καθώς βλέπει μια διάθεση από τον Παναθηναϊκό, να ετοιμαστεί κάτι μεγάλο που θα δούμε στην πορεία. Δεν θεωρώ ότι είναι μια κουβέντα που έχει σηκωθεί από το πουθενά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Μίσιτς έχει συμβόλαιο ύψους 22 εκατ. ευρώ, 2+1 έτη.

Είναι ένα θέμα που ποστέυω αργά ή γρήγορα θα μπει πάνω στο τραπέζι. Ποτε θα συμβεί; Ούτε σε 10 μέρες, ούτε σε δύο εβδομάδες. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει. Δεν είναι ένα… κουφό θέμα.

Ο Μίσιτς δεν είναι ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεται. Εχει συνηθίσει να παίζει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Αν ο Μίσιτς έβρισκε στην Ευρώπη τα χρήματα που θέλει θα το συζητούσε σοβαρά. Δεν είναι μια περίπτωση άπιαστη. Αν μια ομάδα βρεθεί και τα σκάσει, όχι 2-2,5 εκατ… Με 9 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια δεν θα έλεγε όχι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News