Καρπετόπουλος: «Αυτό συνέβη με Τερίμ και... έφυγε»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος εξήγησε το τι συνέβη ώστε να απομακρυνθεί ο Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην sportday:

«Οι πιέσεις στον Γιάννη Αλαφούζο απέδωσαν κι οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με το Τερίμ χώρισαν, ενώ οι «πράσινοι» έχουν δύο ματς για το φινάλε της σεζόν.

Η σεζόν του Τερίμ μοιάζει να τέλειωσε στην «OPAP Arena» και στην ήττα απ’ την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με τον Ολυμπιακό όσο χαλαρά έπαιξε με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Με τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου ο Τερίμ θα ασχολιόταν ελάχιστα: αυτό είναι το στυλ του. Η μόνη έκπληξη στην ιστορία του Τούρκου παρέμεινε η πρόσληψή του

. Το τι συνέβη με τον Τερίμ είναι απλό: ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα, στοχοποίησε το ματς με την ΑΕΚ ως το ματς-κλειδί για την κατάκτησή του και επειδή ο Παναθηναϊκός έφτασε σ’ αυτό με ένα σερί από νίκες (τέσσερις συγκεκριμένα), που δεν είχε ξανακάνει. Η ήττα σε αυτό «άδειασε» την ομάδα.

Η ήττα έβγαλε στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει κατασκευαστικά ο Παναθηναϊκός απ’ το περασμένο καλοκαίρι: έχει πάρα πολλούς παίκτες για ομάδα που απ’ τον Δεκέμβριο και μετά δεν έχει ματς στην Ευρώπη.

Στο ντόμινο της καταστροφής που προέκυψε, υπήρξαν από τη μία δυσαρεστημένοι παίκτες κι απ’ την άλλη ένας προπονητής με προσωπικότητα που δεν καταλάβαινε τίποτα από γκρίνιες.

Ο Τερίμ είναι ένας απ’ τους λίγους που παραδόξως απέτυχε στην Ελλάδα εξαιτίας της προσωπικότητάς του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News