Χειρουργήθηκε ο Κόνιαρης

Χειρουργήθηκε ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης πέρασε σήμερα (3/6) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στον αστράγαλο. Θα χάσει το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό των Εφήβων, σε Κρήτη και Βόλο.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα (3/6) ο Αντώνης Κόνιαρης, προκειμένου να αφήσει μία και καλή πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εσχάτως στον αστράγαλο. Ο 18χρονος πλεϊμέικερ χειρουργήθηκε από τον Δρα. Θανάση Κονίδη στο “Υγεία” και θα πάρει αυθημερόν εξιτήριο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τού έγινε αρθροσκόπηση στην ποδοκνημική λόγω της οστεοχονδρίτιδας και θα του τοποθετήθηκε άμεσα νάρθηκας. Η επιστροφή του στη δράση τοποθετείται στις αρχές της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής πλεϊμέικερ μίλησε για την απουσία του από το Παγκόσμιο της Κρήτης και το Πανευρωπαϊκό του Βόλου, λέγοντας πως “λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Θα είμαι κοντά τους, δίπλα τους και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια διάκριση και στις δύο διοργανώσεις”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Οι Γάλλοι λένε ότι ο καλός σεφ φαίνεται όταν έχει μέτριο υλικό: τότε πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.