Παναθηναϊκός - Προμηθέας 90-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Προμηθέας 90-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Από τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός AKTOR βγήκε πιο δυνατός. Οι Ισραηλινοί ανάγκασαν τους «πράσινους» να δώσουν το 110% στο παρκέ στους πέντε αγώνες της σειράς στην Ευρωλίγκα.

Το Τριφύλλι στο πρώτο ημίχρονο, παρά το ροτέισον, έδειξε αντίστοιχες διαθέσεις και απέναντι στον Προμηθέα. Δεν βοήθησαν Βιλντόζα-Μπαλτσερόφσκι, υπήρξε μια χαλαρότητα στο β’ μέρος μέχρι να έρθουν τα… γκάζια του Αταμάν.

Τζέριαν Γκραντ (10/10): Επιτέλους ο Γκραντ επέστρεψε στις εμφανίσεις που τον συνήθισαν όλοι. Ο Αμερικανός σκόραρε 15 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Κέντρικ Ναν (6/10): Δεν πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση και προσέφερε κυρίως στη δημιουργία (5 ασίστ).

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Βοήθησε κυρίως στην άμυνα με πέντε ριμπάουντ, σκόραρε μόλις έναν πόντο.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Ο Λιθουανός ξεκίνησε καυτός στο παιχνίδι με δύο τρίποντα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (3/9 σουτ).

Ντίνος Μήτογλου (6,5/10): Δυσκολεύεται να βρει τον εαυτό του στην επίθεση ο Μήτογλου, έδειξε συνέπεια στην άμυνα.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (8/10): Ο άνθρωπος… των ημερών στον Παναθηναϊκό μπήκε γεμάτος όρεξη και αξιοποίησε τον χρόνο του στο παρκέ με 9 πόντους και μπόλικο τρέξιμο στην άμυνα.

Λούκα Βιλντόζα (1/10): Ο Αργεντινός φανερά δυσαρεστημένος για τη μη συμμετοχή του στα Game 4 και 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να αγωνιστεί στη Basket League (0 πόντοι, 5 λάθη).

Δημήτρης Μωραϊτης (8/10): Ο Έλληνας γκαρντ εκμεταλλεύτηκε την… απεργία του Βιλντόζα με τον καλύτερο τρόπο. Όταν οι Πατρινοί πλησίασαν στο καλάθι (70-68), εκείνος απάντησε με δύο τρίποντα και επανάφερε την ηρεμία στους «πράσινους».

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (2/10): Δεν ξεχώρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Πολωνός σέντερ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Ο Παπαπέτρου βρίσκεται σε.. τρελά κέφια, νιώθει καλά, η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την πρόκριση στο F4. Στον αγώνα με τον Προμηθέα σημείωσε 13 πόντους και 3 ασίστ.

Ματίας Λεσόρ (9/10): Ο Γάλλος σέντερ αναθάρρησε από τη γραμμή των βολών με 7/8 εύστοχα σουτ. Ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους και αποθεώθηκε από τους 11.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ.

Λευτέρης Μαντζούκας (4/10): Ο νεαρός δεν βρίσκεται ούτε… στα εναλλακτικά πλάνα του Αταμάν, αγωνίστηκε μόλις 5′ και πρόλαβε να συνδεθεί μια φορά με το καλάθι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News