Το μόνο σούπερ μάρκετ που θα ανοίξει αύριο 7 Μαιου 2024

Το μόνο σούπερ μάρκετ που θα ανοίξει αύριο 7 Μαιου 2024

Ακόμη μία μέρα με τα σούπερ μάρκετ να είναι κλειστά στη χώρα. Δύο αλυσίδε όμως θα είναι ανοικτές και αύριο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαιου 2024.

Φέτος πέρα από τη Δευτέρα του Πάσχα, αργία θεωρείται και η Τρίτη, 7 Μαΐου, καθώς είναι η ημέρα κατά την οποία μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς.

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της χώρας κρατούν κλειστά τα καταστήματά τους και τις δύο ημέρες. Αυτό μάλιστα ισχύει ακόμη και για τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται σε αεροδρόμια ή τουριστικές περιοχές, τα οποία λειτουργούν σε ορισμένες αργίες.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μαρκετ θα μείνουν κλειστά ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

  • Τρίτη 7/05/2024: ΑΡΓΙΑ (λόγω μεταφοράς της Πρωτομαγιάς)

Το μόνο σούπερ μάρκετ που θα ανοίξει αύριο 7 Μαιου 2024

Ωστόσο, υπάρχουν δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ που θα εξυπηρετεί το κοινό με εξαιρετικά ευρύ ωράριο και με πληθώρα καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η αλυσίδα OK Anytime Markets θα λειτουργεί από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ., προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους κατά τις βολικές για αυτούς ώρες. Αναλυτικές πληροφορίες για το δίκτυο καταστημάτων είναι διαθέσιμες εδώ.

7 Μαιου 2024: Ανοιχτά σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Shop & Go

Παράλληλα, πολλά είναι τα «ΑΒ Shop & Go» της ΑΒ Βασιλόπουλος που θα είναι ανοικτά, με διαφορετικό ωράριο. Δείτε τη λίστα εδώ.

Εκτός λειτουργίας Σκλαβενίτης, Lidl και ΑΒ Βασιλόπουλος

Σκλαβενίτης

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Μαιου 2024 τα υποκαταστήματα Σκλαβενίτης.

ΑΒ Βασιλόπουλος

την Τρίτη 7 Μαιου 2024 τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα παραμείνουν κλειστά.

Lidl

την Τρίτη 7 Μαιου 2024 τα καταστήματα Lidl θα παραμείνουν κλειστά

My Market

Μασούτης

Τα καταστήματα του Μασούτη θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 7 Μαιου 2024.

Κρητικός

την Τρίτη 7 Μαιου 2024 θα μείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα​​​​​ της αλυσίδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News