Αταμάν: Αποκάλυψη για Σλούκα, Χουάντσο ενόψει Final 4 - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο σε αυτό το ματς, γιατί ο αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θα άλλαζε κάτι στη θέση μας στη βαθμολογία. Είμαστε πρώτοι. Και φυσικά γιατί προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι.

Παίξαμε σοβαρά από σεβασμό στους περίπου 10.000 οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί χρησιμοποποίησαμε όλους τους παίκτες μας. Κάποιοι ήταν θετικοί, άλλοι όχι. Όπως και να’χει κερδίσαμε.

Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four. Κάνουν θεραπεία. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται μια εβδομάδα με 10 μέρες για τη θεραπεία. Θα ξεκουραστούν και θα είναι φρέσκιοι για το Final Four».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News