“Το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί”

"Το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί"

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός τελικά θα λάβει τα 7 εκ. ευρώ της επιχορήγησης από την Περιφέρεια για την ανακαίνιση του “Απόστολος Νικολαΐδης”, εξέφρασε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός – Το ποσό που θα λάβει

Ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία του Παναθηναϊκού

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως παρά τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, το Τριφύλλι θα λάβει στο τέλος τα 7 εκ. Ευρώ της επιχορήγησης από την Περιφέρεια για ν’ αρχίσει τα έργα ανακαίνισης στο ”Απόστολος Νικολαΐδης”.

”Είναι θετικό ότι η Περιφέρεια θα κρατήσει ουδέτερη στάση στο θέμα της ένστασης. Εάν περάσουμε το εμπόδιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα έχουμε την υποστήριξη της Περιφέρειας. Είμαι πεπεισμένος ότι το κονδύλι θα ξεμπλοκαριστεί” τόνισε στο Action 24 ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη συμπλήρωσε: ”Οι νομικοί μας έχουν φτιάξει μια πλήρη πρόταση την οποία ελέγξαμε προτού την καταθέσουμε μέχρι την Πέμπτη. Όλοι οι λόγοι που επικαλέστηκε το Ελεγκτικό Συνέδριο για να εκδώσει την απόφαση του είναι μεν βάσιμοι, αλλά έχουν ελλιπή πληροφόρηση και εμείς θα προσκομίσουμε νέα στοιχεία”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Στον Παναθηναϊκός - Ηρακλής ο Μαυρωτάς

Αργεί το ντεμπούτο του Βιγιαφάνιες

Ο Λουκάς Βιγιαφάνιες συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του παρά το γεγονός πως και ο ίδιος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.