Βρήκε τον αντι-Χέινς η Σάσαρι

Βρήκε τον αντι-Χέινς η Σάσαρι

Η φυγή του Μαρκίς Χέινς από τη Σάσαρι κινητοποίησε την ιταλική ομάδα, για μεταγραφική ενίσχυση. Ο Τζος Ακονιόν είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον 30χρονο γκαρντ στην περιφέρεια.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Μαρκίζ Χέινς στην Ελλάδα και η Σάσαρι φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τζος Ακονιόν.

[ads2]

Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα με τα χρώματα των Jilin Northeast Tigers, από τους οποίους όμως θα αποχωρήσει εκτός απροόπτου άμεσα με σκοπό να φορέσει τη φανέλα της Σάσαρι. Η ευρωπαϊκή του εμπειρία πάντως είναι μικρή αφού έχει αγωνιστεί για μερικούς μόλις μήνες στα μέρη μας (στο φινάλε της περσινής σεζόν) με τη φανέλα της Παρτίζαν, την ώρα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην… Εσθονία, ως παίκτης της Κάλεβ

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του μεταξύ D-League και Κίνας, δίχως όμως να κάνει κάτι αξιοσημείωτο που θα τον φέρει στο ΝΒΑ (λίγα παιχνίδια με τους Ντάλας Μάβερικς) ή στην Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News