«Βλέπει» Τζανδάρη ο Πανιώνιος

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σαν πατέρας για όλους μας»

Βολιδοσκοπεί τον τελευταίο καιρό την περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη ο Πανιώνιος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του τον χειμώνα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και τη δεδομένη στιγμή αποτελεί «αγκάθι» για τους πράσινους, οι οποίοι σκορπούν άσκοπα χρήματα στους «κομμένους».

Ο Τζανδάρης είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον άξονα, καθώς είναι ένας παίκτης που «κόβει» μπάλες και μοιράζει παιχνίδι στα άκρα. Ο αρχηγός του ουραγού της βαθμολογίας, Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος χρειάζεται βοήθεια στο κέντρο, όπως έχει φανεί στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να ενεργοποιηθεί και πάλι ο Τζανδάρης στον Παναθηναϊκό, ειδικότερα από τη στιγμή που αποκτήθηκε χαφ τον Σεπτέμβριο, ο Φάουστο.

Οπότε, οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» θα είναι εξαιρετικά χαμηλές για τον Τζανδάρη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, ένα θέμα για την ομάδα της «Πλατείας» είναι πως έχει δικαίωμα για την απόκτηση μόλις ενός παίκτη άνω των 23 και παραμένει άγνωστο αν θα αξιοποιήσει τη μοναδική μεταγραφή για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Εμμανουηλίδης ντύθηκε στα κυανέρυθρα με τη μορφή δανεισμού, με ό,τι συνεπάγεται μ’αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News