Βήμα πρόκρισης... - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη! (pic)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Αγρίνιο (άλλαξε η έδρα) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη, ώστε να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση.

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά κυπέλλου για το τριφύλλι, με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να ταξιδεύει στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Σωκράτη Διούδη, Γιουνούς Σανκαρέ, Φώτη Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να κάνουν και σήμερα θεραπεία, μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μαζί με τους Μαουρίσιο και Μολό, τους οποίους επέλεξε να ξεκουράσει ο 68χρονος τεχνικός από τα συνεχόμενα παιχνιδια.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καμπετσής.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός ώρα: Ωρα έναρξης του αγώνα στις 15.00.

«Ανακριβή τα περί πριμ, υποχρέωση πάντα η νίκη»

Η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια να ζητούν… χρηματική επιβράβευση από τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, οδήγησε σε μια σειρά από δημοσιεύματα περί έξτρα πριμ.

Δημοσιεύματα που συνεχίστηκαν και σήμερα και τα οποία η «πράσινη» ΠΑΕ χαρακτήρισε ως ανακριβή! «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παίζει πάντα με στόχο τη νίκη και ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα επιβράβευσης για μια νίκη σε ντέρμπι
», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πάντως, ότι στο «τριφύλλι» παίρνουν όντως πριμ, αλλά για κάθε τριάδα νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Λάζλο Μπόλονι και με τη σύμφωνη γνώμη, φυσικά, της διοίκησης…

Με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει πριν το ντέρμπι «αιωνίων» και στο Περιστέρι, τον Ατρόμητο, έχοντας λοιπόν μπροστά του την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για να… τριτώσει το καλό και οι παίκτες να ανταμειφθούν εκ νέου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News