Βέργης: «Βγάζει γλώσσα στον ΠΑΟ ο Κλάτενμπεργκ»

«Γιάννη Αλαφούζε...»: Ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Βέργη για τον Αλαφούζο

Πώς σχολιάζει ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης, το γεγονός ότι ο αρχιδιαιτητής δεν θα σχολιάσει… άμεσα τις αποφάσεις στο Βόλος-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη Livesport:

Μπορεί το ματς Βόλος – Παναθηναϊκός να σήκωσε τεράστια κουβέντα, μπορεί το Τριφύλλι να δημοσιοποίησε ότι αποσύρει τη στήριξη του στον αρχιδιαιτητή, αλλά για τον Κλάτενμπεργκ… πέρα βρέχει!

Έκρινε ότι δεν ήθελε να «κουραστεί» και να ασχοληθεί μόνο με δύο παιχνίδια και μετέφερε αυτή τη «βαριά» δουλειά για την επόμενη Τρίτη, ώστε να βάλει ματς δύο αγωνιστικών μέσα σε έναν «κουβά» και να τα σχολιάσει όλα μαζί!

Η απαξίωση του στο πρωτάθλημα που τον πληρώνει με μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως είναι πρωτοφανής.

Έχει γίνει ο κακός χαμός από την περασμένη Κυριακή για το αν ήταν ή όχι σωστή η αποβολή του Σάντσες στο Πανθεσσαλικό, αλλά ο Κλάτενμπεργκ δεν δίνει δεκάρα.

Είναι ξεκάθαρο από τη συμπεριφορά του ότι βγάζει τη γλώσσα στον Παναθηναϊκό και… αγνοεί (ή δεν υπολογίζει) την αντίδραση των Πρασίνων.

Σαν να έχει ένα δικό του «βιλαέτι», σαν να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν για τους διαιτητές που φέρνει στη χώρα και τα σφυρίγματά τους.

Προσέξτε: είτε θεωρεί κάποιος ότι σωστά αποβλήθηκε ο Σάντσες είτε όχι, αυτή τη στιγμή άλλο κρίνουμε. Τη συμπεριφορά του αρχιδιαιτητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News