«Tότε είναι πιθανό να μείνω στον Παναθηναϊκό - Από το εξαρτάται»

Ιωαννίδης: Η ατάκα για την επιστροφή Γκατσίνοβιτς!

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο δική του απόφαση να παραμείνει στον παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sdna.gr, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και επιστρέφει στην Ευρώπη. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον σύλλογο;

«Το κλαμπ επέστρεψε ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί που ανήκει. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, επειδή είναι ένα μεγάλο κλαμπ και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι΄ αυτά».

Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό σου. Πως νιώθεις;

«Νιώθω καλά που επέστρεψα. Είναι σημαντικό ότι δεν αισθάνθηκα κάποια ενόχληση λόγω του τραυματισμού μου, οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν».

Τώρα έχετε μπροστά σας το τελευταίο ματς των πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου. Το Κύπελλο είναι ένας βασικός στόχος της ομάδας φέτος. Σωστά;

«Φυσικά. Εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα δεν έχει κατακτήσει έναν τίτλο, οπότε θέλουμε πάρα πολύ να το πάρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κερδίζει τρόπαια κάθε χρόνο. Θέλουμε να το κατακτήσουμε και να το πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς μας, καθώς το αξίζουν».

Ήρθες στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Ποιο θεωρείς ότι ήταν το κλειδί για να κάνει η ομάδα αυτή την καλή πορεία;

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και η αλήθεια είναι ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και μπαίναμε στον αγωνιστικό για να κερδίσουμε κάθε ματς ανεξάρτητα ποιος ήταν ο αντίπαλός μας. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το κλειδί, συν φυσικά του ότι ήμασταν ενωμένοι σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Θα ήθελα να μου πεις τις σκέψεις σου σχετικά με το μέλλον σου.

«Είναι το ίδιο που έχω πει αρκετές φορές. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά είναι αρκετές οι πλευρές που πρέπει να αποφασίσουν. Είναι το κλαμπ μου στην Γερμανία και είναι και ο Παναθηναϊκός. Θα δούμε. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο και μετά να μην γίνει. Θέλω να πω όμως ότι αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν, τότε είναι πολύ πιθανό να μείνω στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με το τι θέλω εγώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News