«Τιμή μας που ο Παναθηναϊκός μας επέλεψε για φιλικό αγώνα»

«Τιμή μας που ο Παναθηναϊκός μας επέλεψε για φιλικό αγώνα»

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες τη Νέα Σαλαμίνα για το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους κι ο Εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Νέα Σαλαμίνα για το τελευταίο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Έπειτα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να μπουν άπαντες σε ρυθμούς αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Λίγες ώρες πριν το φιλικό παιχνίδι, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή που ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό επέλεξε τη Νέα Σαλαμίνα για φιλικό ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το σημερινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι μία γιορτή το σημερινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τιμή μας που ο Παναθηναϊκός μας επέλεψε για φιλικό αγώνα. Όσοι δεν πήραν εισιτήρια θα υπάρχουν στο γήπεδο. Σήμερα ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου. Θα το δουν χιλιάδες κόσμου στο εξωτερικό και θέλουμε να προβάλουμε την πόλη μας».

Για το που θα βρίσκονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και τις ενέργειες που θα γίνουν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα: «Έχουν 1500 εισιτήρια στην διάθεση τους και θα πάρουν το βόρειο πέταλο. Θα υπάρχουν σε όλες τις καρέκλες του γηπέδου πλακάζ για την Αμμόχωστο. Θα τιμήσουμε τον κύριο Γιοβάνοβιτς στο γήπεδο πριν τον αγώνα ενώ θα τραπεζώσουμε και την αποστολή του Παναθηναϊκού στις 14:30 το μεσημέρι σήμερα».

Για τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και την παρουσία κόσμου: «15 ευρώ το κανονικό με 10 το μαθητικό τα εισιτήρια. Περιμένουμε τον κόσμο μας απόψε αλλά και τους φίλους του Παναθηναικού να τους φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News