Πρωτάθλημα τέλος, διαφωνία για τα συμβόλαια παικτών

Πρωτάθλημα τέλος, διαφωνία για τα συμβόλαια παικτών

Συμφωνία για οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα της Basket League υπήρξε σε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν φορείς του μπάσκετ. Υπήρξε όμως διαφωνία στο ζήτημα της περικοπής χρημάτων.

Με την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος να έχει παρθεί και να μην πρόκειται να αλλάξει, πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες και οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ, αλλά όχι οι προπονητές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο ΕΣΑΚΕ με τον ΠΣΑΚ και συμφώνησαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα υπό τις υπάρχουσες συνθήκες της πανδημίας, με την πλευρά των παικτών να συζητάει το θέμα των μισθών. Προ ημερών είχαν στείλει επιστολή ζητώντας ή να συνεχιστεί η λίγκα ή να πληρωθούν το 80% των μισθών.

Στο τελευταίο ζήτημα προέκυψε διαφωνία μια και η πλευρά των συλλόγων αντιπρότεινε το 70% των συμβολαίων ως αμοιβή. Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ ζήτησαν να μειωθεί το ποσοστό αμοιβής των ατζέντηδων ενώ τα συμβόλαια ως 20.000 Ευρώ να καλυφθούν ολοκληρωτικά.

Δεν υπήρξε όμως συμφωνία επί του οικονομικού θέματος οπότε αυτό θα συζητηθεί σε επόμενη τηλεδιάσκεψη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News