Νικολαΐδης: «Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ, εστιάζοντας στην απόδοση του Τετέ και μοιράστηκε την άποψή του για τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο στις αλλαγές.

Νικολαΐδης: «Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Monday FC»:

«Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τους βαθμούς, είναι πίσω από τους ανταγωνιστές. Δεν άφησε μεγάλη φάση στον ΟΦΗ στο τέλος. Εγώ θα πω δεν έτυχε. Ο Τετέ δεν έχει κάνει μόνο το γκολ. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού έως τώρα.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, ήταν τυχερός που σκόραρε νωρίς. Δεχόταν συνεχώς επιθέσεις. Οι αλλαγές που έκανε ο Αλόνσο ήταν ρίσκο για μένα. Ίσως να σκεφτόταν και την Τσέλσι. Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για γκολ. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια διαστήματα που άλλαζε καλά την μπάλα, αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην ποιότητα των παικτών.

Δεν μου έβγαζε μία ασφάλεια ο Παναθηναϊκός. Δεν έλεγα ότι κλείδωσε το ματς. Ο ΟΦΗ προσπάθησε, στο τέλος δεν απείλησε, ωστόσο, ήταν ανταγωνιστικός. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός φάνηκε αγχωμένος. Έχει καλούς παίκτες και η ψυχολογία χτίζεται πάνω σε νίκες. Είχε μία φάση με κεφαλιά του Αράο και δεν θυμάμαι άλλη φάση στο δεύτερο. Φυσικά είναι λογικό να είναι αγχωμένος. Τους χρειαζόταν απλά λέω ότι δεν τους πήρε πολύ ήρεμα».

Για τον Άρη: «Χρειάζονται νίκες και χωρίς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα αν αποκτήσει μία παραπάνω νοοτροπία νικητή θ’ αρχίσει να παίζει και πιο ωραία κι έχει την ικανότητα να είναι καιρό ψηλά.

Με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, αλλά πήρε ψυχολογία με τους τρεις βαθμούς. Μακάρι να γίνει διεκδικητής του τίτλου ο Άρης. Κι έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που δεν τον βλέπω πολύ καλά, ενώ ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάρει πόντο ή πόντους στο προσεχές παιχνίδι. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Πίσω από τον Μανού Γκαρθία υπάρχουν καλοί παίκτες κι έχει κι έναν Μορόν που είναι πάντα εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr