Καρπετόπουλος: «Αυτός ο Παναθηναϊκός θα είναι κοντά στην κορυφή τα Χριστούγεννα» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξέφρασε την άποψή του πως ο Παναθηναϊκός θα είναι κοντά στη βαθμολογία γύρω στα Χριστούγεννα υπό συγκεκριμένες προύποθέσεις.

Καρπετόπουλος: «Αυτός ο Παναθηναϊκός θα είναι κοντά στην κορυφή τα Χριστούγεννα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:

«Για μένα, είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο Ηράκλειο για να κερδίσει τον Μπάλντοκ. Αυτές οι ιστορίες, είτε σε διαλύουν, είτε σε συσπειρώνουν. Οι παίκτες έβγαλαν προσωπικότητα. Ήταν συγκεντρωμένοι. Μπήκαν για να βάλουν γκολ. 

Από κει και πέρα, υπάρχει μια πραγματική συγκέντρωση να κρατήσει τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν καλός. Δεν είχε σέντερ φορ. 

Μετά το 60′ ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα και τον έβγαλε από την παραμικρή πιθανότητα να κάνει το οτιδήποτε. Είδαμε μια δυσκολία του Παναθηναϊκού να διαχειρίζεται εβδομάδες με ευρωπαϊκό ματς. Θα δούμε στο τέλος της εβδομάδας, αν έχουν γίνει βήματα μπροστά.

Αν κρατήσουν την ψυχραιμία τους οι παίκτες ότι δεν φταίει κάθε εβδομάδα ο προπονητής, η γνώμη μου, είναι πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ κοντά στην κορυφή τα Χριστούγεννα, όπως τους βλέπω όλους σε αυτό το πρωτάθλημα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr