ΟΦΗ - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/10)

O Παναθηναϊκός θέλει να εξασφαλίσει ηρεμία πρίν απο τον αγώνα με την Τσέλσι

ΟΦΗ - Παναθηναικος Live Streaming

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming:

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο της Κρήτης με αντίπαλο τον ΟΦΗ την Κυριακή (18:00). Οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Η αναμέτρηση στο Ηράκλειο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στον πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Στον Παναθηναϊκό έχουν συσπειρωθεί και θέλουν τη νίκη για αρκετούς λόγους.

Πρώτος και βασικότερος άπαντες θέλουν να τιμήσουν τον συμπαίκτη τους Τζορτζ Μπάλντοκ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και το βαθμολογικό όφελος, αφού οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Επίσης, μια νέα «γκέλα» ενδέχεται να εκτοξεύσει την αμφισβήτηση προς τον προπονητή. Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά το 0-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κέρδισε χρόνο λόγω της εμφάνισης και όχι για το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκό απέναντι στον ΟΦΗ δεν έχει περιθώριο για λάθος και θα παίξει επιθετικά.

Με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τετέ, Τζούριτσιτς είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν. Μια θέση διεκδικούν οι Μπακασέτας, Ουναΐ και Γερεμέγεφ, Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον ΟΦΗ η τεχνική ηγεσία άλλαξε. Ο Τραϊανός Δέλλας λόγω οικογενειακού προβλήματος αποχώρησε και ο Μίλαν Ράσταβατς τον αντικατέστησε. Ο τελευταίος την Τρίτη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι οι Μάρκο Μπάκιτς και Λεβάν Σενγκέλια τέθηκαν στη διάθεσή του για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσει και ο κόσμος του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Τα εισιτήρια παρουσίασαν μεγάλη ζήτηση και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Ο ΟΦΗ μέχρι τώρα έχει εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην 6 θέση με 11 βαθμούς και 3 νίκες σε 7 αγωνιστικές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στο Γεντί Κουλέ από 2018 σε 7 παιχνίδια μετράει μόλις μια νίκη, 2 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κόντρα του «τριφυλλιού» με τον Ράσταβατς. O Σέρβος Coach σε 14 ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ηττηθεί μόνο 3 φορές. Στα υπόλοιπα παιχνίδια μετράει 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη επιτυχία ήταν στην 1η αγωνιστική όταν με τον Αστέρα Τρίπολης νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming:Παναθηναϊκός: Ενεργοποιείται ο Βαγιαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βγαίνει από τον “πάγο” και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής δεξιός μπακ είχε “παροπλιστεί”. Λόγω του τέλματος στο οποίο φαινόταν να έχουν φτάσει οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι “πράσινοι” του χρέωναν ότι δεν είχε μπει καν σε διαδικασία να απαντήσει στις προτάσεις που του είχαν κάνει. Με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Εσχάτως πάντως, και πριν ακόμα συμβεί το τραγικό περιστατικό με τον Μπάλντοκ, υπήρξαν νέες επαφές ανάμεσα στο κλαμπ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αφού αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ του συλλόγου και πλέον βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι στο Τριφύλλι πάρθηκε η απόφαση να βγει από τον “πάγο” ο νεαρός άσος. Αναμένεται μάλιστα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο (20/10) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Υπενθύμιση Σισέ για την παρουσία του στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπενθύμισε πως θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Με κάποιους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Γάλλο σταρ.

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως θα παρακολουθήσει από κοντά το αθηναϊκό ντέρμπι. Δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία σε κάποιους τυχερούς φιλάθλους να δουν την αναμέτρηση μαζί του και να τον γνωρίσουν.

Με νέα ανάρτηση στα social media λοιπόν, ο Τζιμπρίλ Σισέ υπενθύμισε στους ενδιαφερόμενους ότι απομένουν 30 θέσεις και θα πρέπει να βιαστούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Αναβλήθηκε το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Κύπελλο

 

Οριστική αναβολή στο πρώτο ματς Κυπέλλου μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού (30/10), λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα όμως θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία και, όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκος Live Streaming:| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr