Γνωστή Σέρβα τηλεπερσόνα στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (pics-vid)
Η δημοφιλής Ιβάνα Σερτ επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ για τη μάχη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ.
Μαζί με τη σύζυγο του Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την ΑΕΚ μια γνωστή τηλεπερσόνα της Τουρκίας και της Σερβίας, η Ιβάνα Σερτ, η οποία ανέβασε στο Instagram (2.4 εκατ. ακόλουθοι) της αρκετές ιστορίες από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Το κανονικό της όνομα είναι Ιβάν Σμίλκοβιτς και έχει κάνει ουκ ολίγες εμφανίσεις σε τουρκικά και σέρβικα κανάλια. Έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, influencer και περιστασιακά ως ηθοποιός.
Το 1999 ψηφίστηκε ως «Miss Βελιγράδι». Το 2019 κυκλοφόρησε και το πρώτο της τραγούδι, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε



