Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-74: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-74: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Το 94-74 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά σταμάτησε να παίζει.

Ο Αταμάν γρήγορα αντιλήφθηκε το πρόβλημα και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν περισσότερο από τους 16 πόντους.

Το μήνυμα της ομάδας στο ΟΑΚΑ ήταν ελπιδοφόρο. Οι Μπράουν-Γκριγκόνις που δεν αγωνίστηκαν, επί της ουσίας, απέναντι στη Ρεάλ, σημείωσαν μαζί 49 πόντους.

Η ομάδα έβγαλε μια φυσιολογική αντίδραση μετά το 0/2 στη διαβολοβδομάδα. Ο αγώνας στην Τουρκία με τη Φενέρ θα είναι κανονικός «πόλεμος» σε μια έδρα που θα βράζει για προφανείς λόγους.

Λορέντζο Μπράουν (9/10): Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα στην επίθεση. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι στους 22 πόντους, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Γεμάτη εμφάνιση από τον Αμερικανό γκαρντ σε άμυνα-επίθεση με 11 πόντους, 5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 29′.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Κυριαρχική εμφάνιση από τον Λεσόρ που πρόσφερε και το στιγμιότυπο της βραδιάς με το κάρφωμα απέναντι σε δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Μάριους Γκριγκόνις (8/10): Ο Λιθουανός ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 17 πόντους (5/10 σουτ).

Ντίνος Μήτογλου (3/10): Ο Μήτογλου ήταν απογοητευτικός στο παιχνίδι. Βρήκε μόλις ένα καλάθι σε επτά προσπάθειες, μάζεψε 4 ριμπάουντ. Καμπανάκι για τη συνέχεια.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Δεν ήταν και στο καλύτερό του βράδυ ο σμολ φόργουορντ των πρασίνων.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (4/10): Ο «Σάμο» πήρε ευκαιρία, λόγω και των απουσιών. Θα μπορούσε να δείξει περισσότερα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (5/10): Μετά από δύο απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, ο Παπαπέτρου έκανε μισό βήμα πίσω κόντρα στην ΑΕΚ.

Κέντρικ Ναν (8/10): Σαν να παίζει με παιδάκια στην παιδική χαρά, ο σταρ του Παναθηναϊκού έβαλε 12 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Ο Έλληνας σέντερ επέστρεψε στη δράση και έδειξε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά του.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (4/10): Ο Ισπανός πήρε μια ανάσα στον αγώνα του πρωταθλήματος, αγωνίστηκε μόλις για 6′.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr