Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΟΦΗ

Το πλάνο ενδεκάδας που ετοιμάζει ο Αλόνσο για το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Ενδεκάδες ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες βέβαιες θέσεις και ορισμένα διλήμματα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, Λοντίγκιν και Ντραγκόφσκι διεκδικούν τη θέση βασικού, με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα, αφού ο Πολωνός έχασε μερικές προπονήσεις.

Στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς, ενώ ο Γεντβάι φαίνεται να είναι ο σίγουρος στο κέντρο της άμυνας. Ο Ίνγκασον ίσως πάρει ανάσες λόγω των πρόσφατων υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα, με τον Σένκεφελντ να διεκδικεί τη θέση του.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αράο θεωρείται δεδομένος, πιθανώς με τον Τσέριν δίπλα του, ενώ ένας εκ των Μπακασέτα ή Ουναΐ θα συμπληρώσει την τριάδα. Υπάρχει και η πιθανότητα να παίξουν και οι δύο, καθώς προέρχονται από εξαιρετικές εμφανίσεις με τις εθνικές τους, αλλά αυτό θα σημαίνει πως ο Τσέριν θα μείνει στον πάγκο.

Στα «φτερά» φαβορί είναι οι Τετέ και Τζούριτσιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει είτε ο Σπόραρ είτε ο Γερεμέγεφ, καθώς ο Ιωαννίδης παραμένει εκτός δράσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr