Αταμάν: «Γι' αυτό δεν έπαιξε με ΑΕΚ ο Γιούρτσεβεν» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 94-74: Τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν επιθετικοί, βρήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και στο τρανζίσιον. Νομίζω πως η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη επιθετικά. Όμως, κάναμε καλή δουλειά, με την επιθετική μας άμυνα. Ήταν ένα στοιχείο – κλειδί για εμάς. Στο 4ο δεκάλεπτο με νέους παίκτες στο παρκέ χάσαμε την ισορροπία μας. Επιστρέψαμε στο βασικό μας ροτέισιον και πήραμε μια καθαρή νίκη. Οι βασικοί παίκτες μας έπαιξαν καλή άμυνα, αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον».

Για τον λόγο που ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ήταν εκτός εξάδας ξένων: «Κάνουμε ροτέισιον σε κάθε ματς, αλλάζουμε τους ξένους μας. Απόψε σκέφτηκα να δώσω περισσότερα λεπτά στον Αντετοκούνμπο, να δω σε τι κατάσταση είναι. Γι’ αυτό κρατήσαμε εκτός τον Γιούρτσεβεν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr