«Ο Λανουά έψαξε τον Αλαφούζο, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει» (vids)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έντεκα αυτοί, Έντεκα εμείς» ο Στέφαν Λανουά θέλησε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

«Ο Λανουά έψαξε τον Αλαφούζο, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει» (vids)

Όπως μεταφέρθηκε στην αθλητική εκπομπή του OPEN-TV, ο αρχιδιαιτητής της Superleague επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Επειδή ο Παναθηναϊκός, κατά την άποψη της ΚΕΔ, είναι η ομάδα που έχει αδικηθεί περισσότερο από όλες, ο κύριος Λανουά έψαξε να βρει τον Αλαφούζο, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. Δεν ξέρω αν στη συνέχεια ο Λανουά επέμεινε», σημείωσε ο Σάββας Λιβάνιος.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε χιουμοριστικά: «Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό. Αντί να ψάχνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον Λανουά, ψάχνει ο Λανουά τον Αλαφούζο!».

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει το υλικό με τις ενέργειες του Τσολακίδη στον αγώνα με τους Κρητικούς και θα τις αποστείλει στον αρχιδιαιτητή προς αξιολόγηση προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr