«Ο Λανουά έψαξε τον Αλαφούζο, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει» (vids)
Σύμφωνα με την εκπομπή «Έντεκα αυτοί, Έντεκα εμείς» ο Στέφαν Λανουά θέλησε να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.
Όπως μεταφέρθηκε στην αθλητική εκπομπή του OPEN-TV, ο αρχιδιαιτητής της Superleague επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Επειδή ο Παναθηναϊκός, κατά την άποψη της ΚΕΔ, είναι η ομάδα που έχει αδικηθεί περισσότερο από όλες, ο κύριος Λανουά έψαξε να βρει τον Αλαφούζο, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. Δεν ξέρω αν στη συνέχεια ο Λανουά επέμεινε», σημείωσε ο Σάββας Λιβάνιος.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε χιουμοριστικά: «Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό. Αντί να ψάχνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον Λανουά, ψάχνει ο Λανουά τον Αλαφούζο!».
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει το υλικό με τις ενέργειες του Τσολακίδη στον αγώνα με τους Κρητικούς και θα τις αποστείλει στον αρχιδιαιτητή προς αξιολόγηση προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»