Ολυμπιακος - Λεβαδειακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/10)

Mε τα μάτια στραμένα στην Φιλαδέλφεια ώστε να ανέβει στην κορυφή

Oλυμπιακος - Λεαβαδειακος Live streaming

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: |

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League για το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην επιστροφή από τους αγώνες των εθνικών ομάδων περιμένει τον Λεβαδειακό για να επανέλθει στις νίκες.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό οι «ερυθρόλευκοι» με 14 βαθμούς βρίσκονται στο -2 από την κορυφή. Ζητούμενο είναι το «τρίποντο» για να διεκδικήσει ακόμα και την αναρρίχησή του στην πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Με οδηγό την παράδοση

Οδηγός για την αποφυγή κακοτοπιών είναι το 0-0 με τον Παναιτωλικό που αποτέλεσε την πρώτη φετινή απώλεια στο Φάληρο. Ο Βάσκος τεχνικός θέλει από την ομάδα του μια καλή και παραγωγική εμφάνιση. Όλα αυτά ενόψει και της κόντρας στη Σουηδία με τη Μάλμε για το Europa League που ακολουθεί και της αποστολής στην Τρίπολη αμέσως μετά.

Πέραν του αγωνιστικού ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την αψεγάδιαστη παράδοση όταν υποδέχεται τους Βοιωτούς. Σε αυτά μετράει 16 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος, με τελευταία απώλεια το 2-2 του 1993.

Παράλληλα βρίσκει πάντα δίχτυα στις 35 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας,. Αντίθετα ο Λεβαδειακός έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη σε επτά αγώνες. Τελευταίο αποτέλεσμα ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά (0-2) και με 4 βαθμούς προσπαθεί να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Κάτι που για να συμβεί πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική.

Μάλιστα μετά την ήττα από τον «δικέφαλο» υπήρξαν σημαντικές αναταράξεις. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή και στόχος είναι ένα νέο ξεκίνημα ώστε οι «πράσινοι» να ανακάμψουν βαθμολογικά και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: Ολυμπιακός: Στους κορυφαίους ντιμπλέρ στον κόσμο ο Ροντινέι

 

Ο Ροντινέι φέρνει βραζιλιάνικη μαγεία στον Ολυμπιακό και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ντριμπλέρ παγκοσμίως στην κατηγορία των ακραίων αμυντικών. Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES).

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Αποτελώντας και φέτος καταλυτικό παράγοντα για τους «ερυθρόλευκους». Σε εννέα συμμετοχές, έχει ήδη πετύχει 2 γκολ και έχει δώσει 3 ασίστ. Έχοντας σημαντικό ρόλο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον χρησιμοποιεί και ως εξτρέμ.

Στην κατάταξη της CIES, ο Ροντινέι βρίσκεται στην 7η θέση με 78 βαθμούς. Πρώτος στη λίστα είναι ο Νούνο Ταβάρες της Λάτσιο με 86 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Ντοντό της Φιορεντίνα (85 βαθμοί) και ο Μπισόφ της Μπρόντμπι (80 βαθμοί).

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: Η Superleague 3ο πιο γερασμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και 10ο στον κόσμο!

Με μ.ο. ηλικίας που υπερβαίνει τα 28 χρόνια, το ελληνικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται ακόμα μία φορά στα πιο γερασμένα της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως. O Ολυμπιακός την πιο νεανική ομάδα στη Superleague 1.

Η Superleague 1 δεν εμπιστεύεται τους νεαρούς παίκτες και… το λένε και οι αριθμοί. Στις καταγραφές του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου (CIES) η χώρα μας βρίσκεται συνεχώς σε πολύ υψηλές θέσεις. Αυτό σε ό,τι αφορά τον ηλικιακό μέσο όρο των ποδοσφαιριστών που χρησιμοπoιούνται στη μεγάλη κατηγορία. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε -πιθανότατα- κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις που έγιναν (έως τις 8 Οκτωβρίου), η Ελλάδα έχει το τρίτο πιο γερασμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης (σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας). Επίσης είναι και το 10ο σε ολόκληρο τον κόσμο. Με μ.ο. των παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί στα 28,23 χρόνια!

Η καταμέτρηση αφορούσε τις επτά πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Δηλαδή σε σύνολο 49 αγώνων και 324 ποδοσφαιριστών.

Πάνω από τη Superleague 1 βρίσκονται στη Γηραιά Ήπειρο μόνο η Κύπρος με μ.ο. στα 28,6 χρόνια και ακολουθεί η Τουρκία στα 28,3 χρόνια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η πρωτιά ανήκει στην Κίνα (29,4). Ακολουθούν Περού (29,2), Σαουδική Αραβία (28,9), Κόστα Ρίκα (28,6), Κύπρος (28,6), Χιλή (28,6), Νότιος Αφρική (28,4), Τουρκία (28,3) και Παραγουάη (28,3).

Η ελληνική Superleague βρίσκεται πάνω από χώρες όπως το Κατάρ, η Βραζιλία και το Εκουαδόρ.

Ο Ολυμπιακός ιο νεανικός στη Superleague 1

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, πιο νεανική ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός με 26,1 χρόνια μ.ο. στους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Πιο γερασμένη ο Αστέρας Τρίπολης στα 29,6. Μετά τους Αρκάδες ακολουθούν Άρης (29,5), ΑΕΚ (29,1), Παναθηναϊκός (28,9) και ΠΑΟΚ (28,8).

Αξιοσημείωτο επίσης, αναφορικά με την Κύπρο, ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την τέταρτη πιο γερασμένη ομάδα παγκοσμίως φέτος, με μ.ο. στα 31,2 χρόνια!

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr