«Διώχνει τον Αταμάν ο Τούρκογλου λόγω Φενέρ και μισθού»

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Χέντο Τούρκογλου έχει πάρει την απόφαση ν’ απομακρύνει τον Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Παναθηναϊκός: Από το Ηράκλειο... προπόνηση στην Τουρκία ο Αταμάν

Μεγάλο θέμα είχε προκύψει τον τελευταίο καιρό με τον Εργκίν Αταμάν και την εθνική ομάδα της Τουρκίας, ενώ πλέον και σύμφωνα με τα τουρκιμά Μέσα φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την ακρίβεια ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου έχει αποφασίσει για δύο λόγους να λήξει τη συνεργασία του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι, έως τώρα, και coach της εθνικής Τουρκίας.

Βασικός λόγος που ο Αταμάν θ’ αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής του ομάδας είναι ο μισθός που παίρνει, καθώς βρίσκεται ελάχιστες μέρες το χρόνο στην ομάδα και αμείβεται με 50 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Από εκεί και πέρα δεδομένα και το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, όταν ο Εργκίν Αταμάν έδειξε το σκορ (3-1) της νίκης της Γαλατά κόντρα στη Φενέρ ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από τους ανθρώπους της Φενέρ και ώθησε τον Τούρκογλου προς αυτή την απόφαση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr