Σερέτης: «Ο Παναθηναϊκός έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του»

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια που χτυπούν δυνατά - Άμεση διόρθωση

Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης, ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Liversport» πως οι πράσινοι έχουν αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του ρόστερ τους.

Το καπέλο στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού βγάζει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης, μέσω της εφημερίδας «Livesport».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι πράσινοι αξιοποίησαν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που έχει το ρόστερ τους, ενώ ταυτόχρονα καμούφλαραν και τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα «Livesport»:

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διεκδικήσει αυτό το πρωτάθλημα όχι μόνο (ή κυρίως) με το ποδοσφαιρικό ταλέντο του. Κατόρθωσε να φτάσει έως εδώ χάρη στη συγκέντρωσή του, την ομοψυχία του στα δύσκολα, την πνευματική του «προπόνηση» και εκπαίδευση στην καθημερινότητα του Κορωπίου.

Αξιοποίησε στο έπακρο την εμπειρία και την οξύνοια του προπονητικού τιμ, που βρήκε ένα σχέδιο για να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα χαρίσματα του ρόστερ που διαθέτει, καμουφλάροντας ταυτόχρονα τις αδυναμίες του. Δεν τα κατάφερε σε όλα τα παιχνίδια. Και δεν εννοούμε τα ντέρμπι στα οποία συναγωνίστηκε με ομάδες που έχουν περισσότερο ατομικό ταλέντο ή και καλύτερο ανά διαστήματα σύνολο.

Κι αν θέλουμε να δούμε το νόμισμα και από τη δεύτερη όψη του, θα βλέπαμε πολλά παιχνίδια τα οποία ο Παναθηναϊκός κέρδισε στα τελευταία λεπτά και θα μπορούσαν να είχαν «στραβώσει». Τα πήρε χάρη στην απίστευτη επιμονή του και στην πίστη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News