Ψάχνεται για Ελλάδα στόπερ της Μέταλιστ που «έπαιξε» για Παναθηναϊκό

Ψάχνεται για Ελλάδα στόπερ της Μέταλιστ που «έπαιξε» για Παναθηναϊκό

Ο Σόλομον Κβιρκβέλια, γνωστός από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ψάχνει να βρει ομάδα μετά την πρόωρη αποχώρησή του από την Μέταλιστ 1925 και έχει στρέψει τις κεραίες του (και) προς την Ελλάδα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ψάχνει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε «παίξει» για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ. Μάλιστα, όπως είχε γραφτεί, ο ατζέντης είχε μια περίεργη – συμφεροντολογική συμπεριφορά που εκνεύρισε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά το σήμερα, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για μεταγραφή στους «πράσινου», αλλά ακόμα κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα δώσει προτεραιότητα στο κέντρο της άμυνας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News