Το μπαμ του καλοκαιριού: «Έκλεισε» Μουρίνιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί (pic)

Μετά τις Χαλ και Μάριμπορ, ομάδες που ανήκουν στην ιδιοκτησία του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ως το Νο2 στη διοικητική πυραμίδα και της Φενέρμπαχτσε ήταν εκείνος που ανέλαβε προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο για τον πάγκο της τουρκικής ομάδας.

Το μπαμ του καλοκαιριού: «Έκλεισε» Μουρίνιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί (pic)

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιλιτζαλί, είναι μαζί με τον «Special One», τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, αλλά και το γνωστό μας, Μάριο Μπράνκο, ο οποίος έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην τουρκική ομάδα πλέον.

Στον Παναθηναϊκό ο Mr Survivor προώθησε την ιδέα της απόκτησης του Φατίχ Τερίμ και έφερε κοντά τον Γιάννη Αλαφούζο με τον «Αυτοκράτορα».

Υπενθυμίζεται πως έχει κυκλοφορήσει μια φήμη πως ο Ατζούν έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς του 40% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον μεγαλομέτοχο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr