Κρίσιμο 48ωρο: Πιο κοντά στο θαύμα Σάρι ο Παναθηναϊκός!

Κρίσιμο 48ωρο: Πιο κοντά στο θαύμα Σάρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει την κατάσταση στα μέτρα του και περιμένει το μεγάλο «ΝΑΙ» από τον Μαουρίτσιο Σάρι μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Το Τριφύλλι είναι ένα βήμα πιο κοντά από το να κάνει το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φέρει στην Αθήνα με ποσό-ρεκόρ έναν προπονητή από το υψηλότερο ράφι της Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Gazzetta από την Ιταλία, «με τα δεδομένα που υπάρχουν απόψε το βράδυ, οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι πιθανότητες αυξήθηκαν για το happy end στην υπόθεση, ωστόσο, επειδή η διαδικασία έχει δυναμικό και όχι στατικό χαρακτήρα, το επόμενο 48ωρο θα κρίνει τα πάντα.

Ο Σάρι δεν έχει ”κλείσει”, δεν έχει υπογράψει, δεν είναι στο… αεροπλάνο για την Αθήνα αλλά αυτό που καταγράφεται στο ρεπορτάζ από την πατρίδα του είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ, έχει καταφέρει να φέρει την υπόθεση ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, έχοντας κάνει τα πάντα για να τον πείσει.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News