Παναθηναϊκός: Επιτυχία της ΚΑΕ - Πρόλαβε τις... εξελίξεις με Γκραντ!

Παναθηναϊκός: Colpo grosso Αταμάν με Γκραντ ενόψει Φενέρ!

Στις αρχές του 2024 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να «δέσει» και με τη βούλα τον Τζέριαν Γκραντ.

Προνόησαν στην ομάδα να επιβραβεύσουν τον παικταρά για τις απίθανες εμφανίσεις του, φαντάζεστε να το είχαν αφήσει για το καλοκαίρι;

Μετά από όσα έκανε στο Βερολίνο ο Αμερικανός θα αξίωνε (δικαίως) τα τετραπλά από αυτά που του πρόσφερε η διοίκηση η οποία τον έδεσε στην Αθήνα μέχρι το 2026.

Το συμβόλαιο του αθλητή έληγε σε ένα μήνα, το καλοκαίρι του 2026, όταν ο Γκραντ θα είναι 34 ετών ίσως πάρει άλλη μια τελευταία συμφωνία για να κλείσει την καριέρα του στο Μαρούσι.

Το φοβερό είναι πως η ΚΑΕ έσπευσε να τον κλείσει μετά από μια ακόμα εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Αρμάνι Μιλάνο (στη νίκη του Παναθηναϊκού με 76-68) όπου ο Γκραντ σημείωσε στη στατιστική του 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32:07.

Το φθινόπωρο ο Τζέριαν ήταν δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (28:27) μόνο πίσω από τον Ντίνο Μήτογλου (31:26) και ως εκείνο τον μήνα στη EuroLeague μετρούσε 8.6 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ, 1.8 κλεψίματα, αλλά και τεράστια αμυντική προσφορά, η οποία δεν μπορεί να αποτυπωθεί μόνο στον τομέα των κλεψιμάτων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News