Αρης Γάτας: «Τα νέα δεδομένα με Παναθηναϊκό και Σάρι - Ποιο το Plan B» (vid)

Αρης Γάτας: «Τα νέα δεδομένα με Παναθηναϊκό και Σάρι - Ποιο το Plan B» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα μέσα από τη δημόσια τηλεόραση για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό και «εμβάθυνε» στο θέμα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο πρώην προπονητής της Λάτσιο παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να περιμένουν μέσα στις επόμενες ώρες την οριστική απάντησή του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο Άρης Γάτας:

«Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια να φέρει έναν προπονητή από το πολύ… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με μια εξωπραγματική πρόταση που δεν έχει προηγούμενο. Να βάλουμε τα πράγματα με τη σειρά, έχουν διαφοροποιηθεί οι καταστάσεις, τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Η πρόταση του Τριφυλλιού στον Σάρι έχει γίνει πριν από 10 μέρες, η διαπραγμάτευση είναι ανοικτή. Αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Μαουρίτσιο Σάρι να απαντήσει στον Παναθηναϊκό. Δεν ισχύει για την ώρα, το ρεπορτάζ πως ο Ιταλός είπε ”όχι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού. 

Όταν πας να κάνεις ντιλ των 13,5 εκατ. ευρώ, είναι παρακινδυνευμένο να δώσεις deadline. Το deadline το αποκτά ο ίδιος ο προπονητής, το… μπαλάκι είναι στο μέρος του. Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει για ένα όχι μεγάλο διάστημα. Κυριακή κοντή γιορτή. Η απάντηση μπορεί να έρθει από ώρα σε ώρα. Η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη.

Μιλάμε για έναν προπονητή που η στόχευσή του είναι το Καμπιονάτο, ή η Αγγλία που έχει δουλέψει στο παρελθόν. Όσο ο Σάρι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και δεν έχει απαντήσει αρνητικά, η υπόθεση παραμένει ανοικτή. Κρατάμε ως δεδομένο την εξωπραγματική πρόταση, διασταυρώνεται και από την Ιταλία αυτή η πληροφορία.

Αυτή την ώρα που μιλάμε, ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στην Ιταλία. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάποια τελική συνάντηση. Υπάρχει και Plan B στον Παναθηναϊκό με προπονητή ο οποίος θα είναι στο ίδιο οικονομικό επίπεδο.

Περίπτωση Ιωαννίδη. Δεν ισχύει το παραμικρό. Δεν υπάρχει καμία πρόταση στα χέρια του Παναθηναϊκού. Σε κάθε πλευρά τονίζεται από Παναθηναϊκό ότι υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα ο Ιωαννίδης. Αν έρθει κάποιο μεγάλο ποσό, όλα τα πράγματα μπορεί να συζητηθούν.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News