Παναθηναϊκός: Το plan b με Γκαρσία και όχι μόνο

rudi-garcia-cristiano-ronaldo-al-nassr-panathinaikos-fc

Ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα ένα πραγματικά μεγάλο ονόμα προπονητή για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και την εξέλιξη που είχε η σεζόν πραγματοποιεί μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να φέρει στον πάγκο του κάποιο πρωτοκλασσάτο όνομα προπονητή.

Στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να την κάνουν ανταγωνιστική, προκειμένου εκτός από το Κύπελλο Ελλάδος να μπορέσει να χτυπήσει το πρωτάθλημα αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Επιπλέον η περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι εξαρχής έχει πολλές δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό και τα νέα που προκύπτουν στην παρούσα φάση δεν είναι θετικά με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει πρόταση από τη Λέστερ.

Παρ’ όλα αυτά οι Κυπελλούχοι Ελλάδος αναμένεται να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να πείσουν τελικά τον Σάρι να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους, ωστόσο αν κάτι τέτοιο «ναυαγήσει» ήδη υπάρχει εναλλακτική λύση.

Ο επόμενος προπονητής που έχουν στη λίστα τους οι πράσινοι σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει προπονήσει με επιτυχία τις Λιλ, Λυών, Μαρσέιγ και Ρόμα με τις παραστάσεις του να είναι φυσικά αρκετές και μεγάλες.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ρούντι Γκαρσία έχει ως πρώτη επιλογή να πάει σε μια ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό να παραμένει κοντά στην υπόθεση και να προσπαθεί να τον διατηρήσει όσο γίνεται πιο ζεστό στο ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News