Καλαϊτζάκης: «Δε νιώθω πίεση για τους τελικούς, εμείς πήραμε την Ευρωλίγκα!» (vid)

Για τον τελικό στόχο της χρονιάς, την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Καλαϊτζάκης: «Δε νιώθω πίεση για τους τελικούς, εμείς πήραμε την Ευρωλίγκα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

Αρχικά για τη νίκη επί του Άρη και την πρόκριση:

«Ήταν δύσκολο ματς, περιμέναμε πως ο Άρης θα μπει με τέτοια ενέργεια και θα βάλει και τον κόσμο στο παιχνίδι. Είναι μια σκληρή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δώσει αυτή τη φιλοσοφία από την πρώτη ημέρα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και πάμε στους τελικούς, την Τετάρτη το πρώτο παιχνίδι».

Για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη πάρα πολλές φορές φέτος. Όποιος είναι πιο έτοιμος και όποιος το θέλει πιο πολύ, θα σηκώσει και το πρωτάθλημα. Το θέλουμε πάρα πολύ. Πήραμε την Ευρωλίγκα αλλά παρά όλα αυτα δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε τη δουλειά.

Τώρα είναι οι τελικοί, μια βδομάδα-δέκα ημέρες θα τα δώσουμε όλα και τέλος. Θα τα δώσουμε όλα. Τώρα είναι η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς. Για αυτό προετοιμαζόμαστε τόσο καιρό και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν αισθάνεται κάποια πίεση ο Παναθηναϊκός καθώς το 2021 κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα:

«Όχι, εμείς πήραμε την Ευρωλίγκα, εμείς τερματίσαμε πρώτοι, εμείς έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Το πρώτο παιχνίδι ίσως είναι από τα πιο σημαντικά, μέσα στο ΟΑΚΑ είναι must win και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr