Αταμάν: «Τι ζέστη ήταν αυτή...» - Τι είπε για τους τελικούς με Ολυμπιακό

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στις κλιματικές συνθήκες στο Αλεξάνδρειο και ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν ό,τι έχει γίνει βάζοντας ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Σερέλης: «Το μυαλό μας μόνο στους τελικούς με Ολυμπιακό»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και στην πρώτη του αναφορά στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι… «θα είμαι εξαιρετικά σύντομος. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έδειξαν χαρακτήρα. Το γήπεδο ήταν καυτό», είπε και ρωτήθηκε το ακριβώς εννοούσε με τον όρο «καυτό».

Εκεί με σχετική κίνηση αναφέρθηκε στη ζέστη που επικρατούσε μέσα στο γήπεδο.

Ρωτήθηκε για τους τελικούς Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό σημείωσε ότι… «πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει. Την κατάκτηση της Ευρωλίγκα… όλα. Έχουμε μπροστά μας μια καλή ομάδα, μια ομάδα την οποία σεβόμαστε όπως και τον προπονητή της.

Πάμε βήμα-βήμα για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News