Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς χαρακτήριζε το Conference League «χύμα διοργάνωση για... ομαδούλες»! (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς από μόνος του είχε αναφέρει σε παλαιότερη εκπομπή πως το UEFA Europa Conference League είναι μια διοργάνωση για… ομαδούλες.

Όταν ο Τάκης Τσουκαλάς χαρακτήριζε το Conference League «χύμα διοργάνωση για... ομαδούλες»! (vid)

Μόνοι τους τα έχουν πει. Πέρα από το περίφημο «Μίλκο Καπ» από τον Κώστα Καραπαπά και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, υπάρχει κι άλλο υλικό στο οποίο οι Πειραιώτες απαξιώνουν την 3η διοργάνωση της UEFA.

Ο γνωστός τηλεοπαδός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στην πρώτη του εκπομπή μετά τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, πως η κατάκτηση του Conference αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή της ζωής του, μετά τη γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως δεν είχε την ίδια άποψη για αυτό το τρόπαιο, όταν ΔΕΝ αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός. Στις 18 Μαρτίου του 2022 ο Τάκης Τσουκαλάς είχε αναφέρει τα εξής σε οπαδό του ΠΑΟΚ:

«Μετά από 48 χρόνια σε ένα Κύπελλο, σε μια διοργάνωση που ιδρύθηκε φέτος. Ιδρύθηκε για εσένα και κάτι άλλες ομαδούλες.

Τόσο χύμα είναι αυτή η διοργάνωση που δεν έχει και VAR, που βλέπουν τη φάση. Εγώ τα έχω κάνει αυτά σε Πρωταθλητριών και σε Champions League!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News