«Ο Μίσιτς ψάχνει σπίτι στην Αθήνα - Αυτά γνωρίζω για Παναθηναϊκό»
Ο Βασίλιε Μίσιτς σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Magic Euroleague» ψάχνει σπίτι στην Αθήνα με τις φήμες για τον Παναθηναϊκό να… φουντώνουν!
Ο Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος έχει συνεργαστεί στην Αναντολού Εφές με τον Εργκίν Αταμάν πριν μετακομίσει για τον μαγικό κόσμο του NBA έχει συνδέσει τον τελευταίο καιρό το όνομά του με τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως ο Σέρβος guard βρέθηκε στο Βερολίνο, παρακολούθησε το Final 4 από κοντά και στο τέλος βρέθηκε δίπλα στους θριαμβευτές της διοργάνωσης και τους έδωσε συγχαρητήρια, ενώ παράλληλα γνώρισε απίστευτη αποθέωση και από τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Magic Euroleague» ο Σέρβος αστέρας ψάχνει σπίτι στην Αθήνα χωρίς όμως κάτι τέτοιο να σημαίνει πως έχει κλείσει ήδη στον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε ότι ο Μίσιτς έχει συμβόλαιο στο NBA για έναν ακόμα χρόνο, ενώ υπάρχει και ειδική οψιόν στη συμφωνία, την οποία αν θέλει ενεργοποιεί η εκάστοτε ομάδα του και στην προκειμένη περίπτωση οι Σάρλοτ Χόρνετς.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εκπομπής για τον Σέρβο guard:
«Ο Μίτσιτς ψάχνει σπίτι στην Αθήνα, αλλά δεν πάει να πει αυτό ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς.
«Για τον Μίτσιτς έχω ξαναπεί ότι βλέπω ως επόμενο προορισμό του τον Παναθηναϊκό όταν θα φύγει από το ΝΒΑ. Αυτό μπορώ να πω. Αλλά πότε θα είναι αυτό; Θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό σε ένα χρόνο. Ο Μίτσιτς με την τρέλα που έχει για την Ελλάδα, είναι μάλλον φυσιολογικό ότι ψάχνει σπίτι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σπίτι σε διάφορα σημεία της Ευρώπης», ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»