Παναθηναϊκός: «Επαφές με Κόβατς - Περιμένει την απάντηση του Σάρι»

Παναθηναϊκός: «Επαφές με Κόβατς - Περιμένει την απάντηση του Σάρι»

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει μερικά 24ωρα ακόμα τον Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο, έχει και έτοιμο το Plan B σε περίπτωση που εισπράξει αρνητική απάντηση από τον Ιταλό προπονητή.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον επόμενο προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έκαναν all in για να φέρουν στην Αθήνα τον Μαουρίτσιο Σάρι και αναμένουν από στιγμή σε στιγμή την απάντηση από τον πρώην προπονητή της Λάτσιο.

Ο Σάρι βλέπει αυτή τη στιγμή τις επιλογές του να περιορίζονται. Φιορεντίνα και Σεβίλλη βγήκαν «εκτός κάδρου», ενώ και η Μπολόνια είναι έτοιμη να φέρει τον Αλέγκρι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο «Καθηγητής» του ιταλικού ποδοσφαίρου, πλέον, περιμένει να δει αν θα «σκάσει» κάποια δελεαστική πρόταση από την Αγγλία, όπου έχει θητεύσει για έναν χρόνο ως τεχνικός της Τσέλσι.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει επαφές και με άλλους προπονητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, εδώ και μέρες είχαν γίνει επαφές και με τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Κροάτης τεχνικός ταιριάζει στο προφίλ που ψάχνει το τριφύλλι, καθώς έχει θητεύσει σε πάγκους ομάδων από το Top5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κάνοντας μάλιστα πρωταθλητισμό με την Μπάγερν.

Ειδικά με τους Βαυαρούς κατέκτησε το νταμπλ το 2019, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά, είχε οδηγήσει την Αϊντραχτ στην κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας. Μετά την Μπάγερν, δούλεψε στη Μονακό και εν συνεχεία ήταν για σχεδόν δύο χρόνια στο τιμόνι Βόλφσμπουργκ.

Να σημειωθεί πως ο Κόβατς είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το μακρινό 2015.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News