Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο «όχι» του Ντραγκόφσκι και η πώληση με 2 εκατ.

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει με τη Σπέτσια.

Μπορεί η Σπέτσια να έσωσε, έστω και τελευταία στιγμή, την παρτίδα παραμένοντας στην Serie B, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στις τάξεις της τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας παρά τις προθέσεις που υπήρχαν από τον ιταλικό σύλλογο για παραμονή του, δε δέχθηκε την πρόταση που του έγινε, ενώ ήταν αρνητικός και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται ως δανεικός στο Τριφύλλι.Έτσι, πλέον τα πράγματα δείχνουν πως έχουν μπει στην τελική τους ευθεία με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ ευρώ στη Σπέτσια, προκειμένου να κάνει δικό του και με κανονική μεταγραφή τον Πολωνό διεθνή τερματοφύλακα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στη συμφωνία θα μπει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο σημαίνει πως αν οι πράσινοι μελλοντικά πουλήσουν τον Ντραγκόφσκι, τότε η Σπέτσια θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News