Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Κολόκο – Πρόταση από ομάδα της EuroLeague
Ο Κρίστιαν Κολόκο, το όνομα του οποίου συνδέθηκε σε μεταγραφικά σενάρια με τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague.
Στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας βρίσκεται ο Κρίστιαν Κολόκο, με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία να φέρνουν τον Ερυθρό Αστέρα ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του 26χρονου σέντερ.
Ο Καμερουνέζος ψηλός, που το προηγούμενο διάστημα είχε συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων και με τον Παναθηναϊκό, παραμένει διαθέσιμος στην αγορά μετά την αποχώρησή του από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
Στην περίπτωση των «πράσινων», πάντως, δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη μεταγραφική ενέργεια. Το όνομα του Κολόκο εμφανίστηκε στα σχετικά σενάρια, ενώ είχε γίνει μόνο μια αρχική ερώτηση για την περίπτωσή του, χωρίς να ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις ή πρόταση.
Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να έχει περάσει σε πιο ουσιαστικές κινήσεις. Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της ομάδας του Βελιγραδίου έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον πρώην NBAer, επιδιώκοντας να ενισχύσουν τη φροντ λάιν τους.
Το συγκρότημα του Ίμπον Ναβάρο έχει ξεκινήσει τη EuroLeague με τρεις νίκες και δύο ήττες, ωστόσο η παρουσία των ψηλών του δεν έχει καλύψει πλήρως τις αγωνιστικές απαιτήσεις.
Οι Ιμπούκα Ιζούντου, Τζόναθαν Μότλεϊ και Βόγιν Μεντάρεβιτς δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής την επιθυμητή σταθερότητα, με αποτέλεσμα να αναζητείται μία ακόμη επιλογή για τη θέση του σέντερ.
Ο Ερυθρός Αστέρας, πάντως, δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που φέρεται να έχει κινηθεί για τον Κολόκο. Στο παιχνίδι βρίσκεται και η Μπασκόνια, η οποία επίσης παρουσιάζεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Καμερουνέζο.
Ο ύψους 2,11 μέτρων αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.
Στις 27 εμφανίσεις του στο NBA κατέγραψε κατά μέσο όρο 3,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ, με χρόνο συμμετοχής περίπου 14 λεπτά ανά παιχνίδι.
Πλέον, η προοπτική της EuroLeague βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Κολόκο, με τους Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια να εμφανίζονται ως οι ομάδες που έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις για την υπογραφή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ένας είναι ο Καπετάνιος, όλοι οι άλλοι... - Καλό ταξίδι. Δεν σε ξεχνάμε ποτέ»
- Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Κολόκο – Πρόταση από ομάδα της EuroLeague
- Γιώργος Βαρδινογιάννης: Αναβλήθηκε αγώνας λόγω του θανάτου του
- Ανατροπή με Ναν και Φαλ; Το σενάριο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα!
- Ανατροπή με Ναν και Φαλ; Το σενάριο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα!