Παναθηναϊκός: Αγωνία για Μακέντα-Τουρκία, το «ρεκόρ» Αλαφούζου, ο τρελο…εξτρέμ!

Έφτασε τον Βλάοβιτς ο Μακέντα, «κοιτάει» Λέτο και... πεντάδα! (pics)

Επιμένουν οι Τούρκοι περί ενδιαφέροντος της Αντάλιασπορ για την αγορά του Μακέντα από τον Παναθηναϊκό. Θα τον έδινε με καλά χρήματα το Τριφύλλι, είδηση πως ο Ιταλός φορ δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Ο Φεντερίκο Μακέντα εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική και θα μείνει στην Αθήνα και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αξιολογηθεί το πρόβλημα του.
Παναθηναϊκός: Φημολογούμενο… φλέρτ Αντάλια για Κίκο!

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο λογαριασμός «nexussport» στο twitter η Αντάλιασπορ είναι κοντά στο να τον κάνει δικό της. Φυσικά τις τελευταίες ώρες τα σενάρια δίνουν και… παίρνουν και αυτό του Μακέντα με την τουρκική ομάδα δεν φαίνεται να ισχύει.

Διαβάστε περισσότερα σε sportblog.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News