Παναθηναϊκός: Σημαντική λεπτομέρεια για τις μεταγραφές

Προτάσεις παικτών από πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν και οι ενδοιασμοί του προπονητικού τιμ

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα που πρέπει να κοιτάξει ο Ιβάν στη μεταγραφική περίοδο είναι να ρίξει και τον μ.ο ηλικίας του Παναθηναϊκού.

Φυσικά το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί δεν χρειάζεται να έχεις πάντα παίκτες 25 χρονών για να κερδίζεις. Όμως μια ομάδα πρέπει να μην ξεχνά ότι ο χρόνος περνά και πρέπει σε αυτό να προσαρμόζεται.

Αλλά για να το κάνει, πρέπει να μην κακογεράσει: ο σύλλογος έχει πολλά παιδιά που δεν είναι ακριβώς πιτσιρίκια. Με φτιασιδώματα και μέικ απ αυτό το πράγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν σου βγάζει προβλήματα μιας και το επίπεδο είναι χαμηλό.

Ωστόσο σε λίγους μήνες η ομάδα πρέπει να περάσει προκριματικούς γύρους για να παίξει στο Κόνφερενς κι εκεί οι σύλλογοι κατά βάση τρέχουν, είτε παίζεις με κλαμπ από τη Μάλτα, είτε από την Λευκορωσία.

Είδατε τι έπαθε φέτος η ΑΕΚ! Συνεπώς…προσέχουμε για να έχουμε!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News