ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι».

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στο «Παλατάκι» με τον ΠΑΟΚ να… εξουθενώνει τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟΡ έξι μέρες πριν τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα απέναντι στη Φενερμπαχτσέ στο Βερολίνο. Ο Κέβιν Πόρτερ έκανε τη μεγάλη εμφάνιση που έψαχνε στην ελληνική Basket League και πέτυχε το triple double στη χειρότερη χρονική στιγμή για το Τριφύλλι που αναζητούσε ένα ήρεμο βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Οι αποβολές των Αταμάν και Ναν δεν «επηρέασαν» τους πράσινους που σημείωσαν το 2-0 με σπουδαίες άμυνες του Λεσόρ στο 40λεπτο και ένα μεγάλο τρίποντο του Γκριγκόνις στην παράταση. Κατά αυτόν τον τρόπο, το Τριφύλλι θα επικεντρωθεί από την Κυριακή στο μεγάλο στόχο του Final Four, δίχως να γεμίσει το πρόγραμμά του με έναν τρίτο αγώνα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Λούκα Βιλντόζα (3/10): Απογοητευτικός ο Αργεντινός για μια ακόμη φορά, δεν βοήθησε την ομάδα του, ελλείψει Σλούκα!

Τζέριαν Γκραντ (10/10): Ο Γκραντ έγινε… ο Πόρτερ του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη με 19 πόντους, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (5/10): Σε 10′ συμμετοχής ο Αντετοκούνμπο πέτυχε δύο καρφώματα και δύο μπλοκ, αστόχησε σε δύο βολές.

Μάριους Γκριγκόνις (8/10): Ο Λιθουανός έβαλε το τρίποντο της… νίκης, σημείωσε συνολικά 9 πόντους και είχε καλή παρουσία στην άμυνα.

Ντίνος Μήτογλου (7,5/10): Παρά το γεγονός πως δεν ήταν η μέρα του στο τρίποντο, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ βρέθηκε σε τροχιά double-double, ωστόσο, έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και στις δύο μεριές στο παρκέ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): «Στάση» από τις καλές εμφανίσεις στο «Παλατάκι» για τον Καλαϊτζάκη, έως ένα σημείο, λογικό μετά την υπερ-προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια.

Δημήτρης Μωραϊτης – Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Οριακά… καλή εμφάνιση από τον Παπαπέτρου, πέτυχε ένα σημαντικό τρίποντο στο 83-80 για να κόψει τη φόρα του ΠΑΟΚ.

Κέντρικ Ναν (8/10): Ο Ναν έκανε υπερ…προπόνηση στην έδρα του ΠΑΟΚ με 9/22 σουτ (6/12 δίποντα, 3/10 τρίποντα). Αποβλήθηκε με πέντε φάουλ.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Θύμισε… Λεσόρ από τη σειρά με τη Μακάμπι. Ο Γάλλος σέντερ έκανε μια δυναμική εμφάνιση, αλλά στην… πίεση σπατάλησε επτά ελεύθερες βολές.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 96-99: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News