Για φαγητό στο... κύμα ο Φατίχ Τερίμ μαζί με τους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό (pic)
Ο Φατίχ Τερίμ γευμάτισε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο μαζί με τους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό και με φιλικά του πρόσωπα.
Η συνεργασία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό δεν συνεχίστηκε , έπειτα από ασυμφωνία του «Αυτοκράτορα» με τη διοίκηση ως προς το σχέδιο για τη συγκρότηση της νέας ομάδας την καλοκαιρινή περίοδο.
Οι τρεις ήττες από ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ «βάρυναν» το κλίμα με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει τα κλειδιά στον Κόντη.
Ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού έφαγε μαζί με τη γυναίκα του, Φούλια Τερίμ, τον μεταφραστή του στο Τριφύλλι, Κώστα Καλαμπαλίκη, τον Νετσάτι Ατές και τους υπόλοιπους συνεργάτες του σε ένα παραθαλάσσιο μαγαζί.
Ο Τερίμ αποχώρησε από την Ελλάδα την Παρασκευή και όπως γράφτηκε σε τούρκικο μέσο, σχεδιάζει τις επόμενες μέρες να χαλαρώσει στις ΗΠΑ με την οικογένειά του. Μέχρι τότε, όμως, «μάζεψε» τους συνεργάτες του για φαγητό.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Αχρείαστο πέναλτι - Να κερδίσουμε στην Τούμπα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο, τα... άκουσαν και οι παίκτες
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
- Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Αλαφούζου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
