Τζούριτσιτς: «Τα έδωσα όλα στο γήπεδο» - Ξαφνική απόφαση για Εθνική Σερβίας!

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

O Φίλιπ Τζούριτσιτς αποφάσισε ανακοίνωσε ότι τελείωσε για εκείνον η Εθνική Σερβίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τζούριτσιτς:

«Υπερασπίστηκα την τιμή της χώρας μου σε όλες τις μικρές εθνικές και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού οδήγησα τους συμπαίκτες μου σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Περίμενα εκείνη τη μέρα για να παίξω παρέα με τους καλύτερους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι το ντεμπούτο μου σαν να ήταν χθες και έχουν περάσει περισσότερα από 12 χρόνια.

Με τους συμπαίκτες μου και τους φίλους μου από την εθνική ομάδα, έχω περάσει πολλά. Και καλές και λιγότερο καλές στιγμές.

Στην εθνική ομάδα της Σερβίας έμαθα ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο – το αίσθημα υπερηφάνειας ενώ φορούσα το ιερό εθνόσημο και υπερασπιζόμουν την τιμή της Σερβίας και του λαού της.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι η κορωνίδα της καριέρας μου και είμαι απείρως περήφανος που ήμουν μέρος της γενιάς που μετά από 24 χρόνια πήγε τη Σερβία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο για μένα, αλλά γνωρίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική Σερβίας και να πω αντίο, αλλά μόνο στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που έστω για μια στιγμή, ήταν μέρος της εθνικής Σερβίας. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας τα αποδυτήρια και το γήπεδο.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, αλλά και όλους τους ανθρώπους μέσα και γύρω από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας, εκείνους που είναι ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή καμία επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε, Σέρβοι, ευχαριστώ τους οπαδούς που είστε μαζί μας. Τα έδωσα όλα στο γήπεδο. Κάποιες στιγμές σίγουρα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες, αλλά ξέρετε, πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό.

Καλή τύχη σε εσάς, και θα παραμείνω κοντά για να σας επευφημώ, να ζητωκραυγάζω δυνατά και να χαίρομαι για τις νέες σας νίκες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News