Έπεσε βαρύ το 0-2: Η Marca τα έβαλε με Γιαννακόπουλο! (pic)
Ισπανικό «σφυροκόπημα» μετά το Game 2 με τη Marca να γράφει… επιθετικά για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Στο επίκεντρο της ισπανικής επικαιρότητας βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τη Marca να του ασκεί σκληρή κριτική μετά τα όσα συνέβησαν στο Game 2 της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαλένθια.
Παρά τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» με 107-105 και το 2-0 στη σειρά των playoffs της EuroLeague, το ενδιαφέρον των Ισπανών δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.
Το γνωστό μέσο φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα αιχμηρή γλώσσα για να την περιγράψει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η EuroLeague έχει ήδη κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες εις βάρος του Γιαννακόπουλου, ενώ γίνεται λόγος για ενδεχόμενη βαριά τιμωρία ενόψει και του Final Four.
Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία, με τη Marca να το αναδεικνύει σε ένα από τα βασικά ζητήματα της επικαιρότητας, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και σε όσα ακολούθησαν εκτός παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρελάθηκε με το ΟΑΚΑ ο Οικονομόπουλος, τι είπε σε Γιαννακόπουλο!
- Απάντησε ο Παυλόπουλος σε Οικονόμου για το «τέταρτο αστεράκι ραμμένο»
- Κάουκι: «Ομπράντοβιτς, το μεγάλο όνειρο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: «Κύκλωσε» παίκτη από Ευρωλίγκα - Η πραγματική απόσταση από deal
- Φίλοι της Φενέρ αλλάζουν στάση για Γιαννακόπουλο μετά το Final Four!