Υποβιβάστηκε... στη Β' Εθνική Τουρκίας ο Κουρμπέλης!

Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ του Δημήτρη Κουρμπέλη γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 37ης – προτελευταίας – αγωνιστικής της τουρκικής Super Lig και αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Παναθηναϊκός: Η έκπληξη με Κουρμπέλη

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί, επίσης, το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League που διεκδικούν Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο αρχικό σχήμα και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στο 39’, η Καραγκιουμρούκ ήταν στο 1-1 ως το 90ο λεπτό -με την ισοπαλία διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή ως την τελευταία αγωνιστική.

Ωστόσο, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να γίνεται αλλαγή στο 79’ και την ομάδα του να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 55’, λόγω αποβολής του Φεντερίκο Τσεκερίνι, η Καραγκιουμρούκ δεν άντεξε, δεχόμενη γκολ στο 90’ και στο 90’+9’.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News