Υποβιβάστηκε... στη Β' Εθνική Τουρκίας ο Κουρμπέλης!
Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ του Δημήτρη Κουρμπέλη γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Γκαζιαντέπ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 37ης – προτελευταίας – αγωνιστικής της τουρκικής Super Lig και αποχαιρέτησε την κατηγορία.
Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί, επίσης, το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League που διεκδικούν Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας.
Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο αρχικό σχήμα και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στο 39’, η Καραγκιουμρούκ ήταν στο 1-1 ως το 90ο λεπτό -με την ισοπαλία διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή ως την τελευταία αγωνιστική.
Ωστόσο, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να γίνεται αλλαγή στο 79’ και την ομάδα του να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 55’, λόγω αποβολής του Φεντερίκο Τσεκερίνι, η Καραγκιουμρούκ δεν άντεξε, δεχόμενη γκολ στο 90’ και στο 90’+9’.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «"Κλείδωσε" η μεταγραφή Αντίνο στον Παναθηναϊκό - Τα ποσά του deal»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ώρα για ντεμπούτο δύο μεταγραφών
- Πάει για βασικό φορ και πέντε μεταγραφές ακόμη ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σήμερα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (13/01)
- Παναθηναϊκός: Οι ανατροπές στο NBA και η ημερομηνία που φέρνει εξελίξεις