Παναθηναϊκός: «Ενεργοποιεί» τρεις ποδοσφαιριστές ο Χρήστος Κόντης

Ο Χρήστος Κόντης σηκώνει μανίκια στο Κορωπί και «ενεργοποιεί» τρεις ποδοσφαιριστές που δεν κέρδισαν τη συμπάθεια του Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: «Ενεργοποιεί» τρεις ποδοσφαιριστές ο Χρήστος Κόντης

Ειλημμένη είναι η απόφαση από τη νέα τεχνική ηγεσία η χρησιμοποίηση των Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Τζούρισιτς στα επόμενα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη σε πλέι οφ πρωταθλήματος και Κύπελλο (τελικό) αντίστοιχα.

Ο Αϊτόρ πήρε ορισμένες ευκαιρίες από τον Τερίμ, αλλά δεν απέδωσε τα μέγιστα. Πρόσφατα ο Ισπανός έγινε πατέρας και με ψυχολογία αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Σένκεφελντ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ρόλο του 4ου στόπερ στην ομάδα, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, ο Τζούρισιτς δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό από το φθινόπωρο και αποτελεί ένα στοίχημα για τους «πράσινους», αν θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην τελική ευθεία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr