Νίκη και... έφυγε για Final 4 - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στο δεύτερο ματς της προημιτελικής φάσης των πλέι οφς της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη δεύτερη μάχη της προημιτελικής φάσης των πλέι οφς της Basket League, με στόχο να κάνει το 2/2 κόντρα στον ΠΑΟΚ και να βρεθεί στα ημιτελικά!

Πρώτη δεύτερη για τον Εξάστερο απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των «8» της Basket League. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει με 2-0 το εμπόδιο του Δικεφάλου και να μάθει αντίπαλο από το ζευγάρι Προμηθέας – Άρης.

Κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ο Παναθηναϊκός φέτος μετράει 3/3 νίκες. Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ με σκορ 97-86 και στην Θεσσαλονίκη με 89-73.

Στον πρώτο προημιτελικό το Τριφύλλι επικράτησε με 84-66 με πρωταγωνιστές τους Γκριγκόνις (15 π.), Λεσόρ (7 ριμ.) και Βιλντόζα (6 ασιστ).

Ο Παναθηναϊκός με τις 9 τάπες που είχε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε ρεκόρ κοψιμάτων στην ιστορία του στην Stoiximan Basket League στα πλέι οφ.

Δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι Σλούκας και Ερνανγκόμεθ.

Το παιχνίδι, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News